Valkosten sukuseura ry


Siirry sisältöön

Valkosten seuraava vuosikokous 19.8.2016

Ajankohtaista

Kokoukseen voi osallistua vaikka ei ole jäsen.

VALKOSTEN SUKUSEURA RY KOKOUSKUTSU JA JÄSENKIRJE 2/2017
Ilmarisenkatu 21 15.7.2017
57200 SavonlinnaHyvät sukuseuran jäsenet!
Valkosten sukuseura ry:n jäsenet kutsutaan yhdistyksen varsinaiseen sukukokoukseen Rantasalmelle Hotel & Spa Resort Järvisydämeen, os. Porosalmentie 313, 58900 Rantasalmi, lauantaina 19.8.2017 klo 13.00. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.
Hallitus

Kokoonnumme klo 12.00 nauttimaan kokouslounaan, joka sisältää alkupalapöydän, pääruuat sekä jälkiruoan + kahvin/teen. Kokous aloitetaan klo 13.00. Virallisten kokousasioiden lisäksi ohjelmassa on sukututkija Ari Kolehmaisen esitys, joka keskittyy DNA-tutkimukseen Valkosten varhaisvaiheiden tutkimuksen apuvälineenä ja Valkosten isälinjoihin. Kokouksen päätteeksi nautimme kahvit ja makeaa kahvileipää vapaan seurustelun ohessa. Kokouspaikalla on myös myynnissä seuran tuotteita; kirjat I-V, standaarit ja pinssit. Lisäksi kokoukseen mennessä valmistuu sukukirja VI, jonka aineisto muodostuu Hankasalmen Sauvamäki 3 sukuhaarasta.
Kokouksen osallistumismaksu 28 €, lapset 4-12 v. 14 €, kerätään ennen lounaan alkua. Ilmoittautumiset ja erityisruokavaliot pyydetään ensisijaisesti sähköpostitse Mauri Valkoselle mauri.valkonen@gmail.com tai Kati Valkoselle kmvalkonen@gmail.com viimeistään 7.8.2017.
Jäsenmaksulomakkeet on postitettu kevättalvella. Toivomme, että te, joilla se on vielä maksamatta, hoidatte asian kuntoon.
Osoitteenmuutokset, tiedot uusista jäsenistä ja mahdolliset eroamiset pyydämme ilmoittamaan jäsenrekisterimme hoitajalle Seija Ojalalle, ojalat@suursaimaa.com, puh. 050 5703 590 tai sukuseuran s-postiin valkosten.sukuseura@suvut.fi.
Olemme facebookissa, suljettu ryhmä Valkosten sukuseura ry ja seuran kotisivut löytyvät osoitteesta www.valkosten.sukuseura.suvut.fi.

Toivotamme kaikki tervetulleeksi tapaamaan sukua Rantasalmelle!

Valkosten sukuseuran hallituksen puolesta
Seija Ojala

PS. Kokouspaikkaan ja sen palveluihin voitte tutustua osoitteessa www.jarvisydan.fi.
Takaisin sisältöön | Takaisin päävalikkoon