Valkosten sukuseura ry


Siirry sisältöön

Jäsenkirje 1/2017

Ajankohtaista

VALKOSTEN SUKUSEURA RY
Ilmarisenkatu 21
57200 SavonlinnaHyvät Valkosten sukuseura ry:n jäsenet!

Taas on se aika vuodesta, jolloin eri järjestöt ja seurat muistavat jäseniään pienillä vuosimaksuilla. Sukuseuran talous on asiallisella pohjalla. Sukuseuralla ei ole paljon muita tulolähteitä kuin vuosimaksut ja kirjojen myynnistä mahdollisesti jäävä pieni kate. Sukututkimusta tehdään varojen puitteissa eli ei mopolla mahdottomia. Mutta paljonhan on saatu aikaan ja siitä kiitos kuuluu vapaaehtoisvoimille, jotka käyttävät omaa aikaansa asian eteen.

Hyvät jäsenet, houkutelkaa uusia jäseniä sukuseuraan. On aina piristävää saada uutta verta toimintaan. Jäsenmaksu pyritään pitämään pienenä, niin ettei se ainakaan ole esteenä.

Geenitutkimusprojekti jatkuu. Se on pitkäjänteistä työtä kuten sukututkimus yleensäkin. Valkosten eri sukuhaarojen todelliset sukulaisuussuhteet eivät ole varmoja ja toivotaan noista geenitutkimuksista olevan apua niiden selvittämiseen.

Edelleen kaivataan eri sukuhaaroista vapaaehtoisia miespuolisia antamaan tuo DNA-näyte, niin saamme tärkeää lisäinformaatiota. Näytteen ottaminen on täysin kivuton ja sen kustannus on noin 100-200 euroa. Ottakaa yhteyttä joko minuun tai sukututkijaan Ari Kolehmaiseen (kolehmainen.ari@gmail.com)

Vierailkaa myös sukuseuran Facebook-sivuilla.

Aurinkoa kohti mennään!

Mauri Valkonen, puheenjohtaja
mauri.valkonen@gmail.com, puh. 0440 703 012Hyvät jäsenet!

Liitteenä on siis jäsenmaksulomake, toivon aktiivista osallistumista! Osoitteenmuutokset ja muut jäsentiedot pyydän ilmoittamaan allekirjoittaneelle.

Sukukirja I:n tietojen tuoreutus jatkuu, kynsivetisten jatkoksi on pian tulossa kirja Sauvamäki 3:n Valkosista. Seuratkaa kotisivujamme ja Facebook-sivuja.

Kevätterveisin

Seija Ojala, talous ja jäsenrekisteri
ojalat@suursaimaa.com, puh. 050 5703 590
Takaisin sisältöön | Takaisin päävalikkoon